Catedral d'Eivissa

Eivissa ciutat


Blog Santa Eulalia Ferry

Eivissa ciutat

A Eivissa us espera naturalesa, cultura, art, disseny i molta diversió. Les seves pintoresques platges urbanes contrasten amb la bellesa i l'aire rural de la natura.

Si durant les teves vacances de platja, us ve de gust descobrir el centre històric on es va originar l'estil de vida eivissenc, aprofita les nostres sortides diàries a Santa Eulalia Ferry. Tenim sortides diàries des d'Es Canar, passant per Cala Pada, Santa Eulàlia i Cala Llonga. No t'ho perdis, pots reservar online des de la nostra pàgina web.

A la ciutat dEivissa es nota lherència cultural de les nombroses civilitzacions que es van establir aquí històricament. Cartaginesos, fenicis, romans, àrabs... Un gran exemple són la muralla de Dalt Vila, la catedral o la necròpolis de Puig des Molins i per això Eivissa és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Només cal una visita a la catedral entrant des del mercat vell per entendre la riquesa cultural d'aquesta illa. Prepara't per a un passeig únic entrant pel portal de Ses Taules, per on s'accedeix a l'interior de la muralla. Els estrets carrers blancs, els terres empedrats i els diferents baluards us ofereixen una visió d'Eivissa autèntica i única. Enganxat a la muralla, el barri de la marina s'esquitxa de carrerons plens de botigues amb col·leccions úniques de moda que no es troben a cap altre lloc del món, reconegudes mundialment per moltes de les grans icones de la moda. Aquí pots trobar sandàlies de pell fetes a mida o roba portada de Bali o Califòrnia unida amb creacions de dissenyadors locals. També es troben diverses botigues de roba de la ja coneguda moda eivissenca adlib, vesteixi's de blanc a botigues com Bamba Adlib o Pepa Bonett. Val la pena visitar també el ja tradicional mercat hippy, que es munta cada tarda a primera línia del mar.

L'oferta gastronòmica de la ciutat d'Eivissa és immensa, teniu a la vostra disposició multitud de restaurants de gastronomia internacional, cuina fusió experimental i tradicional. Alguns dels millors xefs del món han establert els seus restaurants aquí. Els germans Adrià, Paco Roncero o Sergi Arola són alguns dels xefs internacionals amb base a Eivissa. Tot i així, segueix quedant espai per a llocs més tradicionals amb menjar local, com per exemple el Menjars Bar San Juan o el restaurant [Can Costa](https:// www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g664638-d3468531-Reviews-Can_Costa-Ibiza_Town_Ibiza_Balearic_Islands.html).

Si el que busques és lleure per a tota la família, Eivissa us pot oferir gran quantitat d'opcions. Des de platges llargues i de sorra fina com platja d'en bossa, ses Salines, la platja de Talamanca o l'Aguamar, el parc aquàtic situat a la platja d'en bossa on gaudir d'un dia en família ple d'emoció.

I parlar d'Eivissa és parlar de la vida nocturna. Pacha, Heart, el Lío o una gran quantitat de petits bars, pubs i terrasses conformen la nit eivissenca. De nou a la zona de la marina trobareu una terrassa per sopar i prendre una copa en una llarga sobretaula. Com el Can Pou Bar, lloc d´ambient local amb menjar, copes i jams de música en viu. La nit segueix en perdre's en alguna de les múltiples terrasses repartides pel nucli antic i dirigir-te, ja passada la mitjanit, a algun dels seus famosos clubs pot ser el pla perfecte per a una gran nit entre amics.